1177 för vårdpersonal - en hjälp i vardagen

Publicerad:

Sedan i somras kan du som är medarbetare i vården hitta kontinuerligt uppdaterade kunskapsstöd för ditt arbete på webbplatsen 1177 för vårdpersonal.

Målet med att samla kunskapsstöd för vårdpersonal på webbplatsen 1177.se är att stöden blir mer använda. Det finns en webbplats för invånarna och en annan för personalen, på samma sätt som för FASS.

Kunskapsstöden är nationella och har tagits fram av regionerna med hjälp av systemet för kunskapsstyrning, som alla regioner är en del i.

VGR:s arbete i systemet för kunskapsstyrning är en viktig uppgift där många deltar eftersom det hjälper oss att utveckla vården, gör oss effektivare och gör vården mer jämlik för våra invånare.

Egna regionala tillägg samspelar med kunskapsstöden på 1177.se och kan handla om läkemedel som är regionalt upphandlade, hur vårdansvaret är fördelat mellan kommuner, vårdcentraler och sjukhus med mera.

Du hittar 1177 för vårdpersonal här:

Via knappen ”För vårdpersonal” uppe till höger på 1177.se

Innehållet kommer från den tidigare platsen för nationellt kliniskt kunskapsstöd. Ännu är inte alla kunskapsstöd inlagda men det blir fler över tid.

Kontakt:

koncernkontoret.kunskapsstyrning@vgregion.se