Lax i tortillabröd
Lax i tortillabröd
4 portioner
- 500 g laxfilé
- 1 msk rapsolja
- 2 avokador
- ½ gurka
- 2-3 tomater
- 1 förpackning majs (cirka 160 g)
- 1 förpackning ruccola (65 g)
- 250 g turkisk yoghurt eller keso
- ½–1 tsk salt
- Citronpeppar
- Saften av 1 lime
- Tortillabröd, 8 stycken
Gör så här: Dela laxen i små bitar och stek i olja. Krydda fisken med lite salt och citronpeppar.
Skär avokado, gurka och tomat i mindre bitar. Lägg upp grönsakerna samt den turkiska yoghurten (eller keso) i olika skålar. Dela limen i klyftor.
Låt sedan var och en göra sin egen wrap och välja favorittillbehör.
Servera med limeklyftor som går att pressa över efter smak.
Tips! Vill man göra det ännu enklare och snabbare kan man använda sig av rökt fisk